Udlejning af telte er konge i København

Vi har prøvet det med udlejning af telte før.. vi havde fornøjelsen engang at besøge en lystfiskerklub i Småland, Sverige – det var i februar og de havde fået den vidunderlige ide at fiske “indendøre” – på en sø!

Som sagt så gjort – da vi ankom, havde de kære Svenskere hyret et “tält” hos et firma som stod for udlejning af telte i området, hvor de boede.
Teltet blev den weekend kørt 250 km nordpå og opstillet på en lille frossen sø. Vi sad så der og drak akvavit og Jaegermeister – mens vi fortalte løgnerhistorier og pralede  af fiktive fangster. Det var SKØNT! Fangsterne var dog moderate.. for at sige det pænt.

Udlejning af telte – succesen gentages

Nu skal vi så på den igen – men denne gang kommer den kære Svenske lystfiskerklub til København – og vi har fundet anledning til at gentage historien et hemmeligt sted på Sjælland. Dog uden en frossen sø – den slags er meget svære at finde i starten af MAJ måned. Og især i Danmark. Det betyder dog ikke, at der er tale om “a walk in the park” for de kære kulde-vante Svenskere – vi skal nok vise dem, hvor skabet (teltet) skal stå!

Vi har aftalt med en telt leverandør, at man stiller et telt op på en strand ved Korsør – ikke så langt fra Storebæltsbroen. Det blæser næsten altid der, så der er ud over teltet arrangeret en passende opvarmning – både indvortes og udvortes. Det er fint, at de firmaer der står for udlejning af telte også kan levere en masse tilbehør, som sikrer at arrangementet kan afholdes næsten uanset hvad naturen byder os.

Kom an, Sverige! :))=

Mvh Lystfiskerklubben Knurhanen