Tid til at finde babytøj

Hej med alle jer som sidder derude og læser med.

Det er rigtig nok ved at blive sommer her i Danmark, og det er jo bare alt for dejligt. Jeg skal selv ud og have fundet en masse sommertøj, for det er nok det jeg har mindst af i min garderobe. Det er der heller ikke så meget at sige til, for det er jo også sommeren der er ‘mindst’ af her i Danmark, kan man vel godt sige, hehe.

Skal også finde noget lækkert sommer babytøj til den lille. Det bliver hendes første sommer, og jeg glæder mig bare rigtig meget til at få hende iført noget rigtig sødt sommertøj.

Der er så mange ting, som jeg gerne vil lave her til sommer, men jeg tvivler lidt på hvor meget jeg får tid til, nu hvor vi har fået en lille pige. Det bliver nok ikke til ret meget fest og farver, men det er også godt nok. Heldigvis kan vi da i hvert fald grille og en masse. Vil også gerne ud på nogle picnic ture, for det er da bare noget at det hyggeligste man kan lave her om sommeren. Det synes jeg i hvert fald.

Vil gerne høre fra alle jer derude, om I har nogen sjove og spændende sommerplaner. Bare efterlad en kommentar i kommentarfeltet nedenunder, og så skal jeg nok se om jeg kan få svaret. Vi ses jo meget snart her på bloggen igen. Det kan endda være, at I kan se et billed af min baby snart, hehe. Hun er bare så yndig.