Start og slut dagen på den gode måde med te

Screenshot_2Vågn op med en kop te

Der er ikke noget vigtigere, end at få en god start på dagen. Dette kan gøres på mange måder, og disse måder er uden tvivl forskellige for alle. For nogle er den bedst mulige måde at starte dagen på med en frisk løbetur, for andre er det måske bedre at se morgenfjernsyn under dynen. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at din dag kan blive en hel del bedre, hvis du blot husker at ny din morgen. Stå op 15 minutter tidligere end du ellers ville, så du har tid til dig selv inden du skal konfronteres med resten af verden. På denne måde bliver der også tid til en kop te.

 

Der er mange gode grunde til at starte dagen med en kop te, alt efter hvilken type te du går efter. Hvis du eksempelvis vælger at starte dagen med en kop grøn te, vil du finde at din forbrænding bliver en hel del optimeret. Kamillete på den anden side kan hjælpe dig med at bekæmpe kramper på de dage hvor det er svært at komme ud af sengen og af sted på arbejde. Der er nærmest uendelige muligheder af forskellige former for te, der alle har forskellige positive virkninger på dit helbred og dit velvære. Selvom det naturligvis ikke er nok udelukkende at leve sundt gennem din indtagelse af drikkevarer om morgenen, men en kop te hver dag er et godt sted at starte.

 

Gå i seng med en kop te

Men der er også god grund til at slutte dagen med en kop te. Nattesøvnen er nemlig det vigtigste element, hvis du gerne vil have en god dag. Ingen god dag er startet med kun tre timers søvn. Derfor fås der heldigvis også teer, til dig der mangler nogle timer om natten. Men her er det naturligvis ikke de samme slags du skal ty til, som du drikker når du skal vågne op om morgenen. For at få den ultimative nattesøvn, er du måske nødt til at grundigere undersøge hvilken slags te der er en god idé at drikke. Og her er der naturligvis ingen grund til at du ikke også skal finde en kommende favorit at nyde.

 

Hibiscus te er et godt eksempel på en, der er god af afslutte sin dag med. Denne afslapper dig nemlig og nedsætter dit blodtryk. På denne måde kommer du i det perfekte humør til at sove, idet du kommer til at føle dig helt afslappet hvis du drikker din kop lige inden du går i seng. Der er naturligvis mange andre positive faktorer ved denne form for drikkevarer, end blot energi og god nattesøvn. Te har nemlig ingen kalorier og er derfor også ideel til dig, der gerne vil passe lidt på vægten. Desuden er man meget mindre tilbøjelig til at blive nærmest afhængig, som man jo eksempelvis er med kaffe. Kort sagt, er der stort set ingen negative aspekter ved en god kop te.