Spar mange penge ved at være opmærksom på svindel

Der er ingen tvivl om, at internettet har gjort en hel del ting langt nemmere, end det har været før. Det er hurtigt at blive klogere på ting, og man kan bestille ting og sager fra hele verdenen ved et enkelt klik. Dog har internettet også været med til at gøre det langt nemmere at udføre svindel. Da man på internettet ikke behøver en særlig gode for at bruge et stjålet kort, kan man hurtigt bestille store ordre, som man uden problemer kan sælge videre ved brug af en anden persons kort. Derfor er det også utrolig vigtigt, at man som kortejer spærrer sig kort så snart, at man opdager, at det er forsvundet, da der lynhurtigt kan trækkes enorme beløb fra ens konto. Som kortejer sidder man selvfølgelig selv med ansvaret for, at man passer på sine ting, dog kan firmaet i den anden ende også gøre noget for, at de her svindelnumre bliver opdaget i ordentlig tid.

 

Som firma er der faktisk en hel del penge at spare, hvis man sætter lidt ekstra energi ind på at undgå disse numre. Det er nemlig leverandøren, der ender som den største tager, hvis disse svindelnumre ikke bliver opdaget. Forbrugeren vil nemlig ofte være dækket af forsikringen, og vil derfor få pengene tilbage. Svindleren vil sjældent blive opdaget, og derfor vil tingene blot ryge direkte i lommen på den person, der har stjålet kortet. Firmaet vil derimod opleve at pengene skal betales tilbage, men det tab, som forretningen har oplevet i forbindelse med svindelnummeret, vil man sjældent få tilbage. Derfor er der altså en hel del penge at spare, hvis man som forretning er opmærksom på disse ekstra store ordre, som kan være lavet fra et stjålet kort.

Gode metoder til at opdage svindel

Hvis man er opmærksom, kan man som firma let pege de ordre ud, som kunne være svindelnumre. Dog kan det være et stort arbejde, hvis det skal gøres manuelt, og det er særligt, hvis man har et større firma, at det kan blive en smule uoverskueligt. Heldigvis findes der forskellige filtre, som man kan sætte på sin webshop, og på den måde behøver man ikke selv være opmærksom på hver eneste ordre. Et filter vil måske ovenikøbet være endnu mere effektivt end at gøre det manuelt. På den måde kan man som forretning altså spare en hel del penge. Et firma, som allerede har forsøgt sig med sådan et filter, og desuden haft stor succes med det, er AvXperten. Tag et kig her og læs om det store beløb, som firmaet har sparet ved at implementere dette.

Elektronik forretninger skal være ekstra opmærksomme

Der er ingen tvivl om, at denne type svindel kan ske for et hvilket som helst firma. Dog vil der være nogen, som er mere udsatte end andre. Dette er eksempelvis særligt elektronik forretninger, da disse varer er i høj kurs, og derfor også er lette at sælge videre, hvis det er det, som man vil.