Smuk borddækning med servietfoldning

Der er mange måder, hvorpå man kan sørge for at have en smuk borddækning hvis man holder et arrangement. En af måderne, hvorpå man kan sørge for at bordet er præsentabelt er ved hjælp af en flot dug. Med den rette dug kan man nemlig sørge for, at hele bordet ser pænt ud. Har man ikke nogen dug kan man også vælge at have dækkeservietter på i stedet for. Også service er vigtigt. Har man nogle flotte tallerkener bør man altid finde lige netop dem frem når man holder fest. Også glassene og bestik bør være det bedste man kan finde. Noget man også kan gøre er at kaste sig ud i servietfoldning, som er en spændende kunst. Det er muligt at lave servietfoldning på mange forskellige niveauer så uanset hvad kan man finde en foldning der passer til ens niveau.

Servietfoldning kan for eksempel indebære blomster

Det er meget udbredt, at man folder servietter på en måde, som får dem til at ligne blomster. Det skyldes også, at der er noget smukt ved blomster og derfor ønsker man naturligvis, at de skal være på bordet. Hvilken blomst du vælger bør altid blive bestemt af den type af arrangement du afholder. Hvis du holder stor fødselsdag gør det ikke noget, at du vælger en form for servietfoldning, som er lidt sjov og frisk. Det kan for eksempel være, at du vælger svanen. Den er meget smuk at have stående og der er ingen tvivl om, at folk vil bemærke den meget.

 

Skal du holde en romantisk aften for en du elsker eller holder af kan du folde nogle mere romantiske servietter. Man må formode, at der blot er to mennesker til stede til dette arrangement, hvorfor du lige så godt kan bruge lidt ekstra tid på at folde servietterne. Her er det meget oplagt, at du vælger at folde servietterne som hjerter. Det er nemlig noget, som symboliserer den relation, der er mellem de to parter. Det gør hele middagen lidt mere romantisk og uanset hvad vil det være et hit. Hvis du samtidig formår at vælge den helt rigtige vin og det rigtige mad, vil denne aften blive uforglemmelig. Er du interesseret så læs om det her, hvor du kan finde meget mere inspiration til forskellige servietfoldninger.

Med servietfoldning skal du tænke på egne evner

Når først man bliver voksen og lærer sig selv at kende vil de fleste vide hvad man er god til og hvad man ikke er god til. Der er nogle mennesker, som er kreative og som er gode til at lave ting med hænderne. Der er også dem for hvem det slet ikke falder naturligt. Er man i den sidstnævnte gruppe kan det være en overambitiøs ide at begynde på den helt avancerede servietfoldning. Det er ikke umuligt, at det lykkes for en at folde nogle servietter. Det vil dog muligvis komme til at tage så lang tid, at man blot bør droppe ideen før man er færdig. Der er nemlig mange andre ting, der skal ordnes til et arrangement og måske er det bedre at fokusere på andre ting.