Small Rags babytøj er for den kvalitetsbevidste

Small Rags babytøj er valget for de kvalitetsbevidste moderne forældre, hvor kun det bedste er godt nok til de små.

 

Stilen er meget afslappet eller “cool”, om man vil, detaljer som tilsyneladende  “tilfældige syninger” kan få tøjet kan se lidt hjemmelavet ud, dette er med at bidrage til det “cool afslappede look”.

 

Uanset det “afslappede” lidt tilbagelænede look er der intet “afslappet” og tilbagelænet over materiale valget.

 

Der er kun brugt de bedste materialer af højeste kvalitet der har fået den bedst tænkelige efterbehandling. Ydermere lagt vægt på at bruge så mange forskellige materialer og teksturer som muligt, så børnene allerede fra helt små får gode oplevelser med forskellige materialer.

small-rags-babytoej

Small Rags hører til i den gode ende af skalaen når man taler om baby og børnetøj. Selv om Small Rags ligger helt i top både når det gælder kvalitet og stil og man måske derfor forledes  til at tro, at prisen også er i top, er dette slet ikke tilfældet. Hvis man tænker sig lidt om og handler online kan man finde alle Small Rags kollektioner til de helt rigtige konkurrence priser.

 

Hvis man for eksempel “klikker” ind hos Smartkidz, vil man finde mange forskellige modeller i de nyeste designs, til priser er til at have med at gøre.

 

Small Rags skaber kollektioner der har alt hvad man behøver til at lave en enkelt, men også stilfuldt babytøj´s garderobe til  både piger og drenge. Der er samtidigt med der kun er brugt kvalitetsmaterialer som man med god samvittighed kan iklæde sin baby.

 

Small Rags har designet heldragter, bodystockings, bluser, cardigans, bukser stort set alt i babytøj som man behøver, for at klæde sin baby på, inderst til yderst og fra top til tå.

 

Det er let at købe babytøj online mens man for eksempel er hos frisøren og får ordnet hår. Dette gælder specielt hvis det er en længerevarende behandling, som for eksempel at få påsat  hår extensions eller hair extensions, som det hedder på engelsk, om man vil.hair-extensions-02

 

En fuld påsætning af hår extensions alene, hvor hot fusion metoden bruges, tager cirka halvanden time. Hvis man
også skal have oprykket gamle extensions eller have farvet hår kan man nemt tilbringe flere timer i stolen, og det giver god tid til indkøb af babytøj.

 

Der er videnskabelige beviser for at de allerede i det gamle Egypten brugte Hair extensions, alt tyder dog på at dengang var det ikke allemandseje, som man kan sige det er i dag.

 

Frisør Goldlock ved nørreport station bærer en stor del af æren for at hår ekstensions er blevet så udbredt i Danmark, som det er i dag.

Da Goldlock startede for alvor, med at lave extensions for omkring 10 år siden var det meget dyrt at få påsat extensions og kunne nemt tage 4 til 5 timer,

 

Goldlock var de første der satte prisen ned til et leje, der gjorde at alle kunne være med, og at påsætningen blev foretaget med deres nyudviklede “hotpot” metode gjorde at nu, kunne en påsætning laves på halvanden time.