Skal have fundet mine rulleskøjter frem igen

Hej hej med alle jer derude!

Jeg kan da godt lige fortælle jer noget rimelig vildt noget. Jeg har besluttet mig for at jeg skal ud og køre rulleskøjter igen. Jeg er en lille smule bange for at jeg kommer til at komme til skade, for mine ben og lemmer er virkelig blevet stive her de sidste mange år. Jeg var ellers rimelig skrap til det dengang jeg var yngre, og har virkelig også haft meget sjovt med det, det kan jeg i hvert fald godt lige fortælle jer. Ja, man kan måske gå så langt som at sige, at det er min helt store passion.

Jeg kan lige så tydeligt huske når jeg var ude og rulle sammen med gutterne. Det var fandme bare fedt. Der var ikke rigtig noget som vi ikke kunne gøre dengang. Når man kigger tilbage på alle de ting, som man lavede da man var ung så bliver jeg nogen gange lidt bange. Eller ikke bange. Men for pokker da hvor har man lavet mange dumme ting, som kunne være gået fuldstændigt galt. Jeg skal i hvert fald også have købt mig en hjelm og nogle knæbeskyttere denne gang, for jeg er altså ikke lige så smidig, som jeg var engang for mange år siden.

Hvis der er nogen af jer, som har nogle gode tips og tricks til at komme igang med sådan noget igen, så man undgår skader, så må I da hjertens gerne lige skrive det i kommentarfeltet, så kvitterer jeg med en lille hilsen her fra bloggen af. Det er nok det største man kan opnå at få online. Vi ses!