Sådan skaffer man en helstegt pattegris i Randers

Har du ligesom mange andre i sommersæsonen været på jagt efter en helstegt pattegris til din egen lille festival i haven, dit rejsegilde, din bryllupsfest eller noget helt tredje, er det sikkert allerede gået op for dig, præcis hvor svært det kan være at finde et sted at købe en helstegt pattegris, og ikke mindst finde et sted der samtidigt har det rigtige udstyr til at stege kræet – det er jo ikke ligefrem de fleste der har en stegepande stor nok til en hel øffer!

Få tingene på den lette måde: Helsteg Pattegris til døren
Er man på jagt efter det bedste sted i Danmark at bestille mad ud af huset i Randers, er fest.diner.dk ofte et af de første der nævnes, og det er måske endda muligt du som læser allerede er familiære med den populære side – hvad du måske ikke vidste, er at de ikke kun står bag levering til hverdags guf og julefrokoster; De kan også leverer en helstegt pattegris til dit dørtrin uden den mindste smule bøvl.

Fest Diners lækre helstegte pattegris kan bestilles på 2 forskellige måder: Enten med en af fest diners egne personlige grill kokke der vil stå for forberedelsen og serveringen af grisen, eller leveret uden medfølgende kok, så man selv kan lege med den store danske gris og en af Fest Diners enorme party grills.

Det kan godt være det sidste lyder lidt skræmmende, men Fest Diner har været så flinke at lave en “How to” video til de interesserede amatør grill-kokke, så man med videoens hjælp får alle de informationer man behøver for at stege sig en lækker mør gris, og skære den ud til gæsterne. Videoen og de forskellige grise menuer man kan vælge til den lækre gris kan man finde på www.fest-diner.dk/helstegt-pattegris

Den svære måde: Find selv helstegt pattegris og grill
I mange tilfælde vælger folk ofte selv at forsøge at anskaffe gris og grill, hvor svært kan det være at finde?
Svaret er, temmelig svært. En helstegt pattegris er ikke så let at få fat i, og det er desværre de færreste supermarkeder der har sådan en liggende henne i køleafdelingen ved siden af de økologiske frilandskyllinger. Ofte må man ty til at lave en aftale med et lokalt slagteri eller en landmand, og de kan ofte enten være ganske dyre, eller svære at komme i kontakt med. Derudover skal man anskaffe en speciel grill der kan håndterer en hel pattegris, og det kan hurtigt løbe op i mange tusind kr. afhængigt af om man selv køber grillen, eller vælger at leje den hos et firma der tilbyder fest udstyr osv. Ærligt talt er det både lettere og billigere at ty til www.fest-diner.dk, og få mad ud af huset i stedet.

Bon appetit!