Sådan finder du det rigtige autoværksted

Et autoværksted er lidt ligesom en forsikring. Du skal ikke bruge det før skaden er sket, men desværre er det en god idé at have styr på det inden ulykken indtræffer. Der er stor forskel på autoværksteder i Danmark men nedenfor kommer der nogle små punkter, som kan hjælpe dig med at vælge det rigtige autoværksted så du får den bedste oplevelse.

  • Vælg et lokalt værksted

Bor du i Randers, så vælg et lokalt værksted , som dette: https://www.kwestergaard.dk/vaerksted.

Ingen ønsker at se utilfredse kunder i bybilledet, og derfor vil de lokale forretningsdrivende gøres deres bedste for at du ender med at blive tilfreds.

  • Kontroller de sociale medier

Facebook, Trustpilot og hjælp kan være gode indikatorer for om værkstedet er god ved sine kunder. Ingen kan slippe afsted uden klager, men prøv at læg mærke til hvordan de håndterer klagerne. Tager de dem til sig eller reagerer de voldsomt på klageren.

 

  • Er der klagemuligheder

Nogle værksteder er medlem af Ankenævn, som betyder at du har et organ du kan klage til hvis du ikke er tilfreds. Det giver dig et ekstra lag af sikkerhed, skulle der mod forventning opstå en konflikt.

 

  • Kan du købe bil samme sted

Det kan være en fordel hvis dit værksted også har en salgsafdeling, for skulle det værst tænkelig ske og din bil ikke kan repareres så kan du købe en ny i kendte rammer og muligvis få en god pris for din gamle bil.

Så her er 4 gode råd til at vælge det rigtige autoværksted. Følger du dem så skulle du være et skridt nærmere at få din bil lavet , så hurtigt nemt og billigt som muligt. Foruden disse 4 råd kan det altid tilrådes at følge mavefornemmelsen, den tager meget sjældent fejl.