Sådan får du den bedste start på den sunde livsstil

Er du også gået igang med at skifte de triste og dårlige vaner ud med bedre og sundere valg? For nogen føles det som et kæmpe skridt, at skulle omlægge hele sin livsstil fra den ene dag til den anden. Men sådan behøver det altså ikke at være.

Personligt, så har de små skridt har været den bedste måde for mig, at skifte de dårlige vaner gradvist ud. Mit råd er at starte med at fokusere på én enkelt ting først. For mig var det at lære at faste.

Hold den sunde livsstil med faste

Der er mange, der fejlagtigt tror at faste er usundt. At faste er en af de bedste ting, du kan gøre for din krop. Om det er et par gange om ugen, eller om du følger et bestemt faste program, så har det at faste en masse fordele. Der selvfølgelig er bakket op af videnskabelig undersøgelser. Don’t worry.

  1. Det hjælper med at kontrollere dit blodsukkerniveau, og reducerer kroppens insulinniveau.
  2. Hjælper med at forbedre dit blodtryk og niveauet af kolesterol
  3. Det bekæmper inflammationen i kroppen, og styrker dit helbrede
  4. Hjælper på vægttab pga. Reduceret kalorieindtag og øget stofskifte

Sådan kommer du igang med at faste

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan faste. Du kan vælge at faste én gang om ugen, du kan faste et par gange om ugen. Du kan også gøre som mig, der har inkoorperet det i min hverdag. Nej, det er ikke sådan at jeg ikke spiser hver dag. Der findes en hel masse forskellige programmer, som du kan følge, hvis du gerne vil prøve at faste. Jeg følger selv et af dem. Jeg følger et program, der hedder 16:8. Dette programs koncept, er at faste i 16 timer, hvor du så har et 8 timers vindue til at spise i. Find det program, der passer dig og din hverdag bedst.

Hvad må man spise, når man faster?

Du må sådan set spise alt. Alt med måde. Men jeg vil helt klart anbefale dig, at holde dig til de sundere valg. Det gode ved at faste er, at der ikke rigtig er andre begrænsninger end den tid, hvor du faster.

Når du skal afslutte, eller ‘’break’’, din faste så er det vigtigt, at du ikke indtager et større måltid eller portion end normalt. Jeg fik et rigtigt godt råd fra min veninde, der fortalt mig, at en rigtig god måde at ‘’break’’ din faste er, at ved at drikke en smoothie eller noget juice, fordi det er en nem ting for kroppen at fordøje. Hun anbefalede mig noget, der hedder Slowjuice.dk.

Virksomheden producerer frisklavet, lækre og sunde juice som du kan drikke, når du skal afslutte din faste. Jeg kan helt klart anbefale deres super gode og sund 3 dages juicekur. Du vil hurtigt mærke al den nye energi!

Forkæl din krop med velsmagende juice, når du er sukkertrængende

Slowjuice.dk, er blevet et kæmpehit herhjemme. De små søde juice er både sunde, velsmagende også kommer de jo også i den sødeste emballage. Kæmpe bonus, når emballagen er flot. Det giver i hvert fald mig mere lyst til at drikke dem. Juicerne indeholder De små søde juiceflasker, er pakket med alt, hvad du skal bruge for at komme igang med din sunde livsstil. Alle deres juicer, er af de allerbedste råvarer, 100% økologiske og uden tilsætningsstoffer.

Du kan gøre ligesom mig, og bestil et juice abonnement, så du altid har frispresset juice klar til at ‘’breake’’ din faste. Men vil du lige teste det af først, så kan du også prøve deres super lækre 3 dages juicekur