Så glad for den massage

Goddag igen!

Der kommer lige endnu en update på min tidligere post, da jeg skrev om den massage jeg fik mod smerter.

Jeg kom som sagt en smule til skade, da jeg skulle kaste mig efter en bold i beach volley, og det gjorde, at jeg ikke kunne spille mere. Bum, det har I læst i mit tidligere indlæg, så nu kommer opfølgeren nr. 2. Jeg var nede og spille volley for første gang siden i går, og det gik super godt. Jeg var lidt bange for at give den 100%, da jeg hele tiden havde den skade i baghovedet, men der skete heldigvis ikke noget.

En ting som jeg er næsten helt sikker på, er at jeg kan takke den massage som jeg har fået mod smerterne, for at det ikke blev værre. Det er bare lige en lille heads up til, hvis der er nogen af jer der sidder med samme problemer. Prøv at tjek en massør ud.

Vi ses!