Retrogåbil – sjov, sej og god stil

De flotte retrogåbiler af metal er blevet enormt populære. Magni laver den seje retro racer i forskellige modeller og farver, og ens for dem alle er, at de har et flot retro-look, de er af virkelig god kvalitet, og så er de både motorisk udviklende og sjove at lege med. Et skønt stykke legetøj, der kan holde længe og bringe glæde til de små drenge og piger på især 1, 2 og 3 år.

Forskellige varianter af gåbilen

Magni gåbilen fås i en stor model, som er mest populær, og i en lidt mindre model, der ligner den store, men som er lidt kortere. Den lille model af gåbilen er faktisk kun en lille smule mindre end den store gåbil, og begge biler anbefales fra 1 år af. Den lille gåbil kan dog være en smule nemmere at komme i gang med at bruge for de mindste, da den er nemmere at håndtere og komme rundt med. Så hvis man har et barn, der ikke er så stort, kan det være en god idé at vælge den lille gåbil. Det kan også være, at pladsen i hjemmet er sparsom, og så er det måske værd at spare lidt på gåbilens størrelse, hvis den skal bruges indendørs. Den store gåbil kan dog også sagtens bruges af de 1-årige. Det er altså en smagssag, om man er til den lille eller store model af retrogåbilen.

Begge størrelser af gåbilen fås i flere forskellige farver og varianter, så der skulle være noget for enhver smag – både seje drengegåbiler, der er rå i udtrykket, og fine yndige pigegåbiler, der både har fine lyse farver og måske blomsterprint, men som stadig er seje. Man kan også få retrogåbilen i en model, der er lavet som en flyvemaskine. Gåbilen fås endda i en flot kobberfarve, der måske passer særlig godt ind i forældrenes stue. Hos LykkeLeg.dk er mange gode muligheder for at finde den helt rigtige retrogåbil til den heldige dreng eller pige.

Gåbilen som interiør

Rigtig mange opbevarer og bruger gåbilen indenfor. Og Magni gåbilen egner sig netop fint til indendørs brug. Den er nem at køre rundt på, den kan nemlig nemt dreje, og så har den gummihjul, der skåner gulvene. Gåbilen pynter tilmed rigtig flot i hjemmet, og det gør jo ikke noget, at børnenes legetøj både er indbydende og sjovt og udviklende for børnene, samtidig med at det er så fint at se på, og at det pynter i stuen. Det gør Magni gåbilen bestemt. Ofte får børnene gåbilen, allerede mens de stadig er helt små babyer, og så kan den fine bil sagtens stå og pynte i stuen og vente på, at barnet bliver stort nok til at kunne bruge den.

Magnis gåbiler passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil, hvor det er enkle rene linjer der dominerer billedet. Magni-bilen er både flot og indbydende og så er den af virkelig god kvalitet. Den er lavet af metal og sædet er af plastik. Og så kan den holde til at blive leget med, og den vil bevare sit flotte udseende.

Gåbil i barnedåbsgave

Gåbilen fra Magni er en meget populær barnedåbsgave til både drenge og piger og den er ligeledes en populær gave til 1 og 2-års fødselsdag. Det er dejligt at kunne forære den lille pige eller dreng en ting, som kan bringe glæde gennem længere tid, og som er af god kvalitet – netop her er gåbilen et godt valg. Mange synes også særligt godt om at forære en gave, der er til gavn for den motoriske udvikling og for lysten til at bevæge sig, og netop de ting, er gåbilen også rigtig god til. Den indbyder til aktiv og motorisk udviklende leg. Den vil kunne bringe glæde gennem en lang periode, og den er et stykke legetøj, der virkelig kan bruges meget og længe.

Gåbilens kvalitet, dens flotte udseende, dens anvendelighed og dens fornuftige pris gør den alt i alt til et rigtig godt køb, der vil bringe sjov, glæde og rigtig god leg med sig.