Overfladebehandling beskytter dine komponenter bedre

Du har komponenter, som du producerer eller bruger, og som du gerne vil passe på. Dine komponenter er udsatte – på grund af vejret eller på grund af pres fra den maskine de sidder i. Uanset hvad grunden er, så ved du at du er nødt til at passe bedre på komponenterne.

For hver gang du starter dit arbejde, bliver du bekymret. Kan komponenterne stå for presset? Det er altid kritisk, hvis en produktion bryder ned – specielt, hvis du kunne have gjort noget mere for at passe på, og forebygge at skaden overhovedet sker.

Men hvad nu hvis der var en løsning, der gjorde at du kunne være mindre bekymret?

Overfladebehandling passer bedre på dine komponenter

En god og beskyttende overfladebehandling er et rigtigt godt bud på en løsning, der kan give dig ro i sindet. Og det er fordi en denne type behandling har rigtigt mange gode egenskaber:

  • Den beskytter dine komponenter mod korrosion.
  • Behandlingen foregår med ikke-brændbare midler.
  • Behandlingen sikrer lav friktion.
  • Behandlingen sikrer, at komponenterne bliver vand- og olieafvisende
  • Behandlingen er isolerende overfor varmepåvirkning og elektricitet
  • Behandlingsmidlerne binder sig ikke med kemikalier.

Overfladebehandling er en proces, som bruges i mange brancher. Blandt overfladebehandles emner til olieindustrien, emner til seismiske systemer og til vindmølleindustrien.

Og metoden kan benyttes til emner af flere forskellige materialer – bl.a. metal, beton og plast.

Skab en professionel serviceoplevelse med overfladebehandling

Hvorfor ikke gøre dit yderste for at skabe en god serviceoplevelse for dine kunder, når nu løsningen ligger lige for? Med denne behandling øger du levetiden af dine komponenter, og dine kunder kan se, hvad du står for: Du gør dit yderste for at sikre, at deres produktion kan fortsætte ufortrødent, fordi netop dine komponenter er af den bedste kvalitet.

Den branche, du arbejder i, er sikkert nichepræget, så alle kender alle. Og det vil hurtigt rygtes, at man kan stole på netop dig, hvis man ønsker at købe komponenter, der holder – der er et skridt foran konkurrenterne.

Den fordel skal du udnytte: En bedre serviceoplevelse er flere penge til din virksomhed over tid!

Længere levetid giver en bedre oplevelse for alle

Uanset om du sælger komponenter eller bruger dem selv, så har du brug for en så lang levetid af dem som muligt. Komponenter er dyre, så det er vigtigt at passe godt på dem.

Så når du har fået overfladebehandlet komponenterne, kan du med ro i sindet fortsætte dit arbejde, vel vidende at du har gjort hvad du kunne for at passe på dem.

Hvis du sælger komponenter, vil dine kunder få en bedre leverance og en bedre kvalitet. Og hvis du bruger dem selv i din egen virksomhed, vil du opleve mindre nedetid og mindre bekymring over, om komponenterne nu kan holde til presset.