Min låsesmed har nok at lave i København – har din?

Låsesmed København

Min låsesmed er også din låsesmed! Det lyder banalt, men er du fra København – som jeg er – så er der en chance for at dig og mig på et eller andet tidspunkt får noget til fælles – og det er jo både godt og skidt i en by, hvor over en mllion indbyggere ellers ikke har så meget til fælles end byen de bor i.

Ja ja, jeg ved godt det sidste er lidt af en påstand! Men her er så fakta: Jeg arvede en gammel villa  København fra min moster Gerda i Slagelse.

Hvad har det at gøre med en artikel om en låsesmed fra København?

Fair spørgsmål! Og svaret er simpelthen: Den villa ligger i København – og vi vidste intet om den før i sidste uge, da en advokat ringede til os og bad os be- eller afkræfte om vi var familien Judda – i familie med Gerda Judda-Svendsen fra Slagelse. Det kunne vi jo dårligt benægte – Judda-Svendsen familien er kendt og berygtet i Slagelse (haha) og det er vi ganske stolte af  i København.

Den gamle villa så vi et par dage senere, der var ingen der havde en nøgle til at åbne med, men døren kom op ved hjælp af en låsesmed og så var arven sikret. Arven – for der var ingen gæld i rønnen – den gamle Gerda havde penge nok, men hun kunne heldigvis ikke tage dem med sig, der hvor hun tog hen. Hun havde måske taget nøglerne med sig, så hun havde nok heller ikke brug for en låsesmed (haha).

København stillede en låsesmed til rådighed

Din og min låsesmed er lokalt beliggende i København og kan sikre at din og min ejendom altid er sikret med et godt og godkendt, opdateret låsesystem. Man har fokus på sikre løsninger, der klarer nutidens og fremtidens udfordringer og som kan tilpasses fremtidens standarder.

Din og min låsesmed leverer skræddersyede løsninger på alle niveauer. Til både private og virsomheder tilbydes ud over det  almindelige låsearbejde også servicer som montering af dørtelefonanlæg, opsætning af gitre og værdiskabe, installation af alarmsystemer med mere.

Med de bedste hilsner,
Familien Judda (Svendsen), Slagelse (og København)