Massage mod smerter i København

Hej med jer alle sammen!

Lige siden jeg var nede og spille volley på stranden her for et par uger siden, har jeg gået rundt og døjet med nogle smerter i ryggen, efter jeg tror, at jeg lavede et forkert vrid, som har gjort et eller andet. Nu vil jeg så gerne se om jeg ikke kan finde et sted, hvor jeg kan få noget massage, som måske kan være med til at lindre smerterne lidt, og få det til at blive bedre hurtigere.

Inde på internettet har jeg kigget lidt rundt, men der er nogle forskellige steder, som så gode ud. Derfor spurgte jeg så en af mine venner, som jeg tror har ret godt styr på det, og han fortalte mig at der er et sted der hedder Massagekompagniet inde i København der skulle være gode. Jeg kunne godt finde på at tage derind og få en snak med dem, og høre om de eventuelt kan hjælpe mig med ryggen. Det håber jeg sørme.

Håber også at det kan nå at blive bedre sådan rimelig hurtigt, så jeg stadigvæk kan nå at komme ud og spille noget mere volley i år. Det er nemlig også bare det sjoveste der findes. Kan bare kun lide det på stranden, for der kan man rigtig kaste sig rundt efter boldene. Så det..

Håber I har en rigtig god sommer, selvom det måske ikke lige har været det bedste vejr de sidste par dage.