Mangler du nye dæk og fælge?

Jeg bor lidt udenfor Sønderborg og er den glade ejer af en spritny Audi A6. Jeg er helt vild med biler og kan rigtigt godt lide når mine biler ser helt skarpe ud. Det er biler som optager meget af min fritid og det er det som jeg bruger alle mine penge på. Da sommerdæk sæsonen er over os tænkte jeg om jeg ikke lige skulle investere lidt ekstra, så jeg også fik skiftet til alufælge. På den måde vil min bil blive helt klar til at blive vist frem til sommer.

 

Hvilken mekaniker skal du vælge?

Da jeg har rigtigt meget erfaring med biler, er der heller ikke den mekaniker som jeg ikke har besøgt eller læst op på. I hvert fald i Sønderjylland. Derfor vil jeg klart anbefale Padborg Dækcenter. De er altid garant for en god service og dette er til lavpris. Jeg ved også at de har et stort udvalg af dæk og fælge. Derfor kørte jeg derned i sidste uge.

Hvad hvis jeg ikke bor i Sønderjylland?

Du tænker sikkert: ”jamen jeg bor jo ikke i Sønderjylland, så hvad gør jeg så”? First Stop er en kæde, som er spredt ud over hele landet. Derfor er der helt sikkert en First Stop forhandler nær dig. Nå men tilbage til mine dæk og fælge. Da jeg kom ned til First Stop Padborg, så jeg deres udvalg og jeg valgte de sommerdæk, som jeg synes passer bedst til min bil, samt fælge. Jeg fik mine dæk og fælge til en god pris.

 

First Stop leverer en god service

Jeg har nu fået monteret mine dæk og fælge og jeg er superglad for mit valg. Nu er jeg helt klar til at køre sommeren i møde, med nye sommerdæk på min bil. Derfor vil jeg klar anbefale First Stop Danmark, hvis du skal have lavet noget på din bil!