Jeg har hyret en god og pålidelig tømrer

Hej alle, og velkommen til. Jeg er lige flytter, og jeg har gang i en hel masse projekter, kan jeg godt sige til jer. Destinationen er Årslev, og tømrer kommer snart og hjælper mig med at lave lidt forskellige på huset, for det er nemlig sådan, at det var lidt af et håndværkertilbud, som jeg fik købt mig. Men det var heldigvis ikke noget, som kom bag på mig, da jeg selv havde besluttet mig for, at det var noget i den stil, som jeg gik efter, og det er jo ganske fint, når tingene flasker sig på den måde, kan jeg godt sige jer. Der skal dog skydes et par kroner i projektet, men det ved jeg mere om, når huset lige er blevet tilset af en tømrer.

Jeg elsker min nye ny, og jeg synes at her er et rigtig hyggeligt lokalmiljø, som jeg godt kan forene mig med. Det er fantastisk, og jeg tror, at jeg vil melde mig som frivillig til et eller andet, så jeg kan lære nogle nye mennesker at kende. Det ville da være rigtig, rigtig rart, skulle jeg mene.

gouge wood chisel carpenter tool hammer hand

Nå, men ellers så går det rigtig godt. Det er bare så fedt, det hele, og derfor har jeg også besluttet mig for, at jeg vil tage på en lille ferie til Grækenland for at fejre det. For selvom landet er konkurs, er det jo et helt utroligt smukt land, som jeg holder meget af. Det kan jeg altså godt sige jer. Ses!

Posted in Hus