Jeg er kun lige startet – foråret handler om algebekæmpelse!

Dagens store samtaleemne under frokosten hos min gamle moster i Slagelse var: Algebekæmpelse! Ikke at det var et nyt emne for vi har diskuteret algebekæmpelse siden vi opdagede alge svøben på vores nye træterrasse, der kun var 6 måneder gammel.

JEG troede slet ikke at den kære alge kunne gro på noget der var behandlet for at den ikke kunne “bo” der – men der var ingen der havde spurgt algen – og jeg tog grueligt fejl. Vi brugte en masse tid på at spule den væk.. den kom altid igen. Og den tog sine venner med hver gang. Efter 8 måneders kamp mod algen, havde den vundet.. terassen var spejlglat, når det havde regnet. Og min kone havde nær brækket et ben da hun gled i mørket på det våde glatte underlag.

Der gik yderligere 2 måneder – så blev terassens “grønne” plankegulv erstattet af et af beton. 1-0 til algen. Algebekæmpelse ved vi ikke nok om i min familie!

Det er okay at lade professionelle stå for algebekæmpelse

Vi havde heldigvis holdt os langt væk fra snapsene til frokosten i dag, for ellers havde diskussionen om algebekæmpelse nok fortsat ad den linje der blev lagt for nogle få måneder siden. Men Min kone, som nu vil have en tilsvarende terrasse etableret i vores nye baghave, slog tonen an da hun sagde, at denne gang skulle der professionelle til at tage sig af arbejdet. Hun havde læst på emnet denne gang og var godt forberedt. Den nye terrasse skulle imprægneres fra start. Ikke af os, hun var klar til at finde nogen, der vidste noget om algebekæmpelse og så få det gjort så snart gulvet var lagt.

JEG elsker min kone.. og min frokost smagte nu heller ikke værst i dag!

Mvh Ib og Iben Algeamin, Slagelse