iPhone 5C skærm

Jamen hejsa alle i gode mennesker herinde!

Hvilken telefon eller smartphone bruger i ?

Jeg har jo lige fået en iPhone 5C skærm som jeg skal til at have sat i og det kan jeg da slet ikke finde ud af altså og jeg tænker på om der er en herinde fra som kan finde ud af det eller om jeg skal finde en der kan i en butik eller på nettet hvor man sender sin telefon ind og de sender den til mig når de har sat den skærm i eller hvordan gør man de her ting det er lige ved at jeg bare køber en ny telefon for penge det har jeg altså masser af og det kan ikke være rigtigt at man skal sidde herinde og skrive den slags og det er ikke engang sikkert at nogen svarer mig eller noget som helst og så har det været fuldstændigt lige gyldigt det som jeg har siddet her og brugt min tid på er det ikke rigtigt ?

Color Screen Film

 

Jeg er ved at regne det ud nu til at der er ikke et klap der svarer mig på hvad jeg skal stille po med min iPhone 5C skærm men det er jo bare helt typisk at folk de bliver stumme med mindre de får penge for noget er det ikke rigtigt ? Kender i ikke det eller hvad ? Det kan jeg godt lige sige jer at det er noget som jeg oplever rigtigt rigtigt tit ja

Nå men skal løbe nu vi ses