Hvordan får man harpiks af halgulvet?

Harpiks er noget du er garanteret kommer, hvis du har et håndboldhold, som spiller i din hal. Det kan være irreterende at få af, da det er tidskrævende. Du kan dog gøre det meget hurtigere, hvis blot du har det helt rette værktøj til at fjerne harpiks fra dit halgulv. Det du skal huske på, når du går i gang med kampen mod harpiks på dit halgulv er, at du skal passe på at dit halgulv ikke tager skade.

Hvis du vil have at dit halgulv skal være sikret på bedste vis, er det en god idé at fjerne harpiks mindst en gang om ugen. Du kan risikere, at der kommer pletter, som du ikke kan komme af med, hvis du lader harpiks sidde på dit halgulv i mere end en uge.

Gider du ikke selv al det bøvl der er forbundet med at få fjernet harpiks, kan du vælge at få andre til dette. I dag findes der mange kompetente håndværkere, som ved hvordan de skal fjerne harpiks. Når de har været der første gang, kan de ligeledes give dig gode råd til hvordan du får fjernet harpiks. På denne måde, kan du lade andre tage det værste, hvorefter at du selv sørger for vedligeholdelsen. Har du en god plan for hvordan du skal vedligeholde gulvet i hallen, kan det ikke tage mere end et par timer om ugen.

Screenshot_11

Brug harpiksfjerner til at fjerne harpiks

Hvis du vælger selv at gå i gang med at fjerne harpiks, anbefaler vi at du bruger harpiksfjerner pro. Ved at bruge harpiksfjerner pro, er du sikker på at du får en pålidelig harpiksfjerner, som er fremstillet til at andre erhvervsdrivende kan fjerne harpiks. Du kan købe harpiksfjerner ved de fleste supermarkeder, ligesom at du også har mulighed for at købe det hos butikker som er specialiseret i rengøring. Hvis du kun har en sportsbutik i nærheden, kan du prøve at høre om de har mulighed for at skaffe det hjem til dig – Dette gør de oftest med glæde, og du har mulighed for at få fortalt hvad det vil koste inden de bestiller det hjem.

Harpiksfjerner koster stort set ingenting. Vil du gerne mindske udgiften du har til harpiksfjerner, kan du kræve at den håndboldklub der spiller i din hal betaler et vis gebyr, som går direkte til harpiksfjerner. Dette er de fleste klubber indforstået med, og det er ligeledes hvad de fleste klubber gør inde i København.

Hvis du gerne vil have fjernet harpiks fra dit halgulv fordi at der er andre sportsgrene, som skal spille indenfor i dine haller, og som hader harpiks, kan du eventuelt også dele din hal op i to. I den ene del kan du tillade at der bliver spillet med harpiks, mens du kan forbyde at der bliver spillet med harpiks i den anden hal.

Kan man bruge andre materialer end harpiksfjerner til bekæmpelse af harpiks?

Det er muligt, at der findes andre stoffer og materialer, som du kan benytte til at fjerne harpiks. Det bedste er dog harpiksfjerner, da det ikke kommer til at skade dit gulv. Har du intet harpiksfjerner, og har du ingen interesse i at købe harpiksfjerner, kan du også bruge sprit.

Sprit gør nemlig, at harpiks ikke bliver klistret, hvilket gør at det er nemt at vaske af. Sprit kan dog godt komme til at koste lidt mere end hvis du køber det førnævnte og anbefalede harpiksfjerner.

Der er også andre rengøringsmidler, som du kan benytte dig af. Hvis du er interesseret, kan du altid spørge et rengøringsfirma til råds. De fleste vil dog kræve, at du skal betale for den information, hvilket gør, at du ligeså godt kan investere i at få dem til at fjerne det harpiks der er på dine halgulve.