Hvad er reklamegaver

8682297965_5e13b46495_bReklamegaver i ordets reelle betydning er gaver med en reklame på. Altså typisk en vare eller et produkt hvor giverens logo er trykt på eller graveret i. Reklamegaver kan være alt fra slik, vin, tøj, usb-stik, kuglepenne, brevpair og meget meget mere. Egentlig er det kun fantasien og måske budgettet der sætter grænser. Mange virksomheder benytter sig af reklamegaver op til jul, fødselsdage og jubilæer. Gør dig også klart hvad du ønsker at udtrykke med gaven. Ønsker du at udstråle kvalitet skal du måske satser højere end blot en halvbillig kuglepen med dit firmas navn på. Hav også gavens anvendelighed for øje. En bluse med kæmpe logo hen over maven, vil næppe falde i manges smag.

Hvad kan bruge reklamegaver til

Reklamegaver kan man godt sige har en dobbeltvirkning eller en tosidet brugbarhed. På den ene måde er det jo en gave af den ene eller anden art som man forære til sine ansatte, kunder eller forretningsforbindelser. På samme tid er det også et reklametiltag og en måde at brande sig på og skabe genkendelse omkring sit brand eller produkt. Hvis man for eksempel vælger at få lavet reklamegaver i form af gode vine med eget logo på, så kan man næsten 100% vide sig sikker på at logoet ses af flere og bliver lagt mærke til. Typisk vil modtageren af vinen jo servere den til festlige anledning med gæster, på den måde bliver logoet og budskabet set af flere personer på én gang.

Hvor køber man reklamegaver

Der er mange steder man kan købe reklamegaver, alt efter hvilken type gaver man leder efter naturligvis. Mange webshops, især op til jul specialiserer i netop den slags gaver. Søg lidt rundt på nettet og se om du kan finde nogen der har det i sortiment som du søger efter. Alternativt kan du overveje at etablere kontakt til en producent, hvis du ønsker at få produceret unikke reklamegave i større mængder. Der er jo uden tvivl noget prisværdigt i at kunne forære sine forretnings forbindelser eller ansatte nogle special designede reklamegaver. Du skal selvfølgelig også sørge for at handle med nogen der kan matche det budget du eller din virksomhed har sat jer for reklamegaverne. Der findes også en række fysiske forhandlere der sælger firmagaver. Her kan du måske lettere danne dig et overblik og få en snak med personalet omkring præferencer, ønsker og prisniveau.