Hvad er permanent make-up?

For dig, der er træt af at skulle bruge lang tid hver dag på først at optegne dine øjenbryn eller læber – og derefter sidst på dagen fjerne make-uppen – kan permanent make-up være en mulighed.

 

Ofte omtales det også som ”eyebrow tattoo”, fordi man meget simpelt får tatoveret øjenbryn eller farve i læberne. På den måde slipper du for arbejdet, der er hver dag med at optegne øjenbrynene eller male læberne, så de bliver helt symmetriske. Det klarer disse tatoveringer for dig.

Permanente bryn

Selvom det lyder voldsomt med permanente bryn og permanent make-up, så er det ligesom med meget andet i make-up og skønhedsbranchen, at det er dygtige folk med gode teknikker, der gør det.

 

Skal du have lavet permanente bryn, er der blandt andet lovning på, at man kan lave det så godt, at det ikke kan ses, at du har fået tegnet øjenbryn på. Og at du kan få lavet behandlingen, selvom du slet ingen øjenbryn har.

 

Se mere om, hvordan du kan få permanente bryn i Aarhus og Silkeborg her.

 

Der er flere muligheder for at få lavet brynene. Teknikker som 3D Bryn, Microblading, Nano Ombre Bryn, Hybrid Bryn er bare nogle af de muligheder, der er inden for den verden, som giver dig mulighed for pæne og holdbare bryn. Ofte har klinikkerne mulighed for at tilbyde dig flere af teknikkerne, alt efter hvad der passer til dine bryn og din hudtype.

Sådan foregår det

For at få permanente bryn, kan man bruge flere forskellige teknikker. Udover en decideret tatovering kan man også få 3D-trykt øjenbrynene, som på samme måde er meget permanent, men som skal farves op igen en gang imellem.

 

Når du skal have lavet permanent make-up på dine bryn, foregår det ofte på følgende måde, hvor du skal igennem en række behandlinger.

 

  • Du skal først igennem to obligatoriske bryn behandlinger
  • Herefter kommer der en årlig genbehandling for at skabt liv i brynene igen
  • Farven holder i op til 5 år

 

Udover at du til selve behandlingen får farvet brynene, bliver der også målt op, tegnet og designet, sådan at dine bryn kommer til at passe lige præcis til dig og dit ansigt. Eftersom det jo er permanent make-up, så er det vigtigt, at det sidder, som det skal.

Fordele og ulemper

Inden du sætter dig i stolen og får sat gang i mikropigmenteringen af dine bryn, så er det væsentligt, at du sætter dig ind i fordelene og ulemperne ved permanent make-up.

 

Først og fremmest skal du selvfølgelig være opmærksom på det faktum, at make-uppen er permanent og holder i mindst 5 år. Vælger du at få decideret tatoveringer, så holder det meget længere. Selvom du synes, det er fedt nu og vil spare tid i det daglige med denne type make-up.

 

Netop det er selvfølgelig også en stor fordel for dig i det daglige. Du slipper for at skulle tænke på at farve og rette dine bryn hver morgen og kan i stedet fokusere på andre ting i din morgenrutine. Og derudover bliver det pænt hele tiden. I stedet for at du skal stå og have skæve øjebryn, eller det ene for eksempel bliver mindre end det andet. Her er de lige målt op og ser ens ud – hver dag.

 

En anden ting, du skal have i mente, inden du går ind og får lavet permanente øjenbryn, er prisen. Det er dyrt at få lavet det, men du sparer til gengæld penge på make-up og ikke mindst tiden sparer du i det lange løb.