Høj ydeevne med en Pramac generator

Selv om vi i Danmark har en god og stabil elforsyning, kan der stadig være brug for at være selvforsynende med strøm i visse situationer, og er der brug for høj ydeevne, er en Pramac generator et godt valg. Pramac er et gammelt solidt italiensk firma, som efterhånden er kendt over hele verden som leverandør af kvalitetsprodukter. Virksomheden har specialiseret sig i to produktområder, nemlig løfteudstyr og elforsyning.

En Pramac generator er ikke billig

Pramacs produkter sigter først og fremmest på det professionelle marked, hvor kravene til udstyret er ekstra høje. Her er det som oftest ikke først og fremmest prisen der er afgørende. Der er mere fokus på effektivitet og driftsikkerhed, som jo i sidste ende altid vil være den bedste løsning, også ud fra en økonomisk betragtning. En Pramac generator hører derfor ikke til i den billige ende, men driftsikkerheden og ydelsen vil til gengæld være helt i top.

Mange features på en Pramac generator

Man kan sagtens få en simpel og billig generator, som skal startes med håndkraft og vedligeholdes som en god gammeldags plæneklipper. En sådan generator kan være et fint valg til kolonihavehuset eller andre ukritiske opgaver, men det vil næppe være et godt valg til erhvervsmæssige opgaver. En Pramac generator kan fås med et utal af features som f.eks. automatisk oliekontrol, fjernbetjente funktioner, automatisk start ved strømsvigt og meget andet. Pramac producerer også generatorer til både benzin- og dieseldrift, hvir sidstnævnte naturligvis er mest økonomisk i drift, men samtidig også dyrest i indkøb.