Glutenfri bagværk i Odense

cookies-1306872_960_720Forskere mener der er omkring 45.000 danskere der lider af glutenallergi – nogle ved det andre er ikke bevidst om det. Gluten er et proteinstof, der findes helt naturligt i alle de danske kornsorter – derfor passer de fleste glutenallergiker på, især når de skal købe brød.

Men hvem kan ikke lide frisk bagt brød fra bageren lørdag morgen? Nemlig, vi alle elsker det, frisk brød fra bageren lige til at spise.

Nu kan du i Odense få glutenfri bagværk. Alt fra frisk brød til de mere søde sager, selvfølgelig glutenfri. Du kan endda også bestille dit glutenfri bagværk – så ved du, der er til dit behov. I Odense vil du finde glutenfri bagværk, der ikke er gået på kompromis med smagen og kvaliteten af glutenfri bagværk. Smagen er den kendte, ren æstetisk er udseenden den samme – kun anvendt råmateriale er skiftet ud med allergivenlige råvarer, netop fordi DU som glutenallergiker også kan få noget af det gode.

De glutenfri produkter laves fra bunden ligesom de andre – således sikres den samme kvalitet, selvom andet råvare er anvendt. I Odense er det først din sundhed der prioriteres og når dette kombineres med et godt håndværk, kommer der gode uimodståelige resultater frem, både af de søde og sure sager. Der er et stort udvalg af brød og kager til enhver smag – og det hele er glutenfri.

Din allergi er ikke din skæbne, du skal hverken holde dig væk fra de lækrere sager eller de dejlige morgenbrød. I Odense kan du få glutenfri både brød og kager – så din allergi er ikke din skæbne. Du kan også som alle andre nyde noget dejligt og frisk brød og søde sager, som det passer dig. Ring eller kig forbi og se hvad der er for dig – glutenallergi er ikke din skæbne.