Gaveæsker med logo er et hit under juletræet

Når juleaften nærmer sig med hastige skridt, og december måned synes at flyve afsted, så gælder det om at få styr på alle de mange julegaver i ordentlig tid. For utallige forskellige firmaer er julemåneden også årets travleste, og der kan være særdeles mange ting at holde styr på i forretninger og produktionsøjemed, når julen står for døren. Rigtig mange forretninger tilbyder for eksempel gaveøsker med logo til kunderne, når de køber varer. Det kan man for eksempel læse mere om her: http://eurographic.as/tryk-af-aesker/. Her kommer tre gode grunde til at anskaffe sig gaveæsker med logo inden jul.

 

aesker* For det første kan gaveæsker med logo være med til at signalere, hvor gaven er købt henne – og det er altså ikke ment som en dårlig ting. For hvis man nu sidder juleaften og kan spotte en gave, hvis logo afslører ens yndlings-ting eller ens største juleønske, så er der unægtelig en hel del forventningsfuld glæde og spænding indblandet.

* For det andet er det en udmærket reklame for firmaet, fordi et logo – uden ord – vil repræsentere firmaet og gøre det bemærket i en lang række sammenhænge. Som for eksempel juleaften i dette eksempel. Man lægger mærke til logoerne på egne og andres gaver, og derfor er gaveæsker med logo også en smart markedsføringsstrategi set fra firmaernes side.

* For det tredje er logoer i dag tit og ofte kunstfærdigt udformede, og på gaveæsker med logoer er de som oftest også tænkt ind i et design, der præger hele æsken. Et julet eller tematisk design, som både fremhæver firmaets logo, og som tager sig smukt og nydeligt ud som en æstetisk flot indpakning. Indpakning føles for mange mennesker som det halve af julegaven, fordi det både er spændende at sidde og kigge efter de flotteste gaver, og at se om man kan regne ud, hvor de forskellige gaver er købt. Det kan blive en hel lille sport på en juleaften i visse familier.

 

Der er altså unægtelig en række sider af sagen at overveje, når det kommer til at vælge gaveæsker med logo til at pakke julegaver ind i eller til at tilbyde kunder at gøre det samme. Gaveæsken er en vigtig del, og med et veludført logo vil gaveæsken være den perfekte repræsentant for sit indhold. Man kan måske gætte, hvad man får – eller man kan sidde og glæde sig.