Galleriet Mynewart.dk sælger malerier og plakater

Galleri Mynewart.dk – Danmarks førende galleri på nettet – det foretrukne sted at handle malerier og plakater på nettet

Skal du have en ny plakat eller et nyt farverige og abstrakt maleri? Ja, så skal du gøre dig selv den tjeneste at besøge Galleri Mynewart.dk. Galleriet blev grundlagt i begyndelsen af 2016 af de to unge iværksættere, Malthe og Julie. De grundlagde galleriet som en kontrast til de traditionelle etablerede gallerier i Danmark, der som oftest sælger kunst til priser, hvor ikke alle kan være med. Galleri Mynewart.dk ønsker, at alle skal have råd til flot kunst – i dette tilfælde malerier. Galleriet har igennem store aftaler med en håndfuld udenlandske kunstnere sikret sig rigtig mange malerier til ganske lukrative priser. Dette kommer de danske kunder til gode ved, at galleriet videresælger malerierne til priser, der ligger langt under det almindelige prisniveau. At priserne er lave har intet at gøre med kvaliteten på værkerne. Malerierne er af rigtig høj kvalitet, og kunstnerne bag dem er meget passionerede omkring deres levebrød. Udenlandske kunstnere, og navnlig upcomming kunstnere, har blot ikke de samme leveomkostninger som i Danmark.

Kunst der hitter er moderne abstrakte malerier

Hvis man spørger iværksætterne bag Galleri Mynewart.dk hvad der hitter indenfor salget af kunst er svaret ganske lige til: ”Abstrakte malerier i en moderne stil”. Galleriet oplever en ganske betragtelig efterspørgsel efter moderne abstrakte malerier, hvilket skal forstås på den måde, at malerierne skal være tilpas farverige og kraftige i deres udtryk, at maleriet matcher den traditionelle moderne danske indretning, der fortrinsvis består af meget strømlinede møbler og elementer, der som oftest også er i forholdsvis neutrale farver. Den abstrakte kunst er kunst, der som sådan ikke forestiller noget – det har ikke noget fast motiv. Det er dermed op til den enkeltes forestilling at afgøre hvad malingen på lærredet forstiller. Forestillingen af motivet kan let ændre sig afhængig af humør, lysindfald, tiden på året osv. Et abstrakt maleri kan let sætte gang i tankerne og samtidig virke meget beroligende. Derfor er abstrakte malerier også noget, der hænger hos rigtig mange læger, tandlæger og på hospitaler.

Galleriet satser i 2017 på store malerier og grafiske plakater

Mynewart.dk har en klar plan og vision for det kommende år. I 2017 skal der udover at fokusere på kontinuerligt at tilpasse sortimentet af malerier, også introduceres plakater på galleriets side. Plakater er nemlig blevet rigtig moderne. Især de meget minimalistiske og stilrene plakater, der er meget neutrale i farverne. Plakater er ligeledes maleri-inevitableindenfor samme segment som malerier – hvilket er kunst til væggen. Galleriet er på nuværende tidspunkt i forhandlinger med mange store plakat-brands i Danmark, ligesom galleriet samarbejder med selvstændige grafiske designere, der skal udarbejde nogle unikke plakater til galleriet. Planen er, at der i foråret 2017 skal være et udbud af omkring 200 forskellige plakater, heriblandt plakater fra etablerede designere, med motiver man har set før, samt et udvalg af helt unikke designs. Igennem målrettet marketings-arbejde er galleriets ambition at tiltrække en ny stor kundegruppe. I forlængelse af lanceringen af plakater vil Mynewart.dk rent visuelt og grafisk blive opgradet. En nyt layout skal gøre det lettere for kunderne samt forhåbentlig forøge konverteringsraten.