At finde den rette tømrer

Har du en masse projekter derhjemme, som du skal have en tømrer til at hjælpe dig med? Så gælder det om at finde en kompetent tømrer, der med garanti kan levere et godt og tilfredsstillende stykke arbejde. Der findes mange dygtige tømrerfirmaer i Danmark, så det gælder om, at tjekke de lokale firmaer ud, så du med sikkerhed finder en dygtig tømrer.

Pladetømrer vs. servicetømrer:

Når man hører ordet tømrer er en af de første tanker typisk, at det er folk, der arbejder med træ. Tømrer kan dog inddeles i to kategorier, nemlig pladetømrer samt servicetømrer. Som pladetømrer arbejder man det samme sted i længere tid som f.eks. på en byggeplads. Pladetømrer går altid sammen med andre tømrer således, at der dagligt er et internt samarbejde mellem kollegaerne. På en byggeplads er tømrerne mere afhængige af hinanden i forhold til servicetømrer, da deres arbejdsopgaver er lidt mere omfattende og dermed mere tidskrævende. De fleste vælger at blive pladetømrer fordi de elsker at have kollegaer, som de kan snakke med i løbet af arbejdsdagen. Det mest almindelige tømrerarbejde indenfor pladetømrer branchen er renoveringer så som opsætning af gipsplader, tagkonstruktioner, nybyggeri eller døre- og vinduesudskiftning.

Som servicetømrer står man mere på egne ben end pladetømreren og arbejder typisk alene eller med en enkel kollega. Som servicetømrer kommer man meget mere omkring, da arbejdsopgaverne er spredt fra kunde til kunde. Der indgår en del transport i servicetømrerens hverdag, når vedkommende skal fra en kunde til den næste. Det er meget varierende hvad arbejdsopgaverne består i, men nogle af de mest almindelige opgaver er montering samt justering af f.eks. køkkener. Servicetømrer kører også ud til indbrudsskader som f.eks. døre og vinduer.

Pladetømrer er den rette uddannelse for dig, hvis du kan lide at arbejde med andre samt arbejde det samme sted i længere tid ad gangen. Servicetømrer er den rette uddannelse for dig, hvis du kan lide at køre rundt, have med forskellige arbejdsopgaver samt ikke altid vide, hvad dagen bringer.

Den dygtige tømrer:

Der er mange forskellige slags træk man kan se efter, for at være sikker på, at en tømrer er dygtig til sit tømrerarbejde. Den dygtige tømrer har det rette udstyr og har altid det hele med i tilfælde af, at det skal bruges. Derudover er tømreren kundeorienteret og har kunden i fokus hele tiden. Samtidig er den dygtige tømrer meget omhyggelig med sit arbejde, hvilket betyder, at han bruger den nødvendige tid der skal til, for at gøre arbejdsresultatet tilfredsstillende. Hvis du har en tømrer i sigte, så kan du altid gå ind og læse tidligere kunders anmeldelser om tømrerfirmaet. På denne måde kan du hurtigt få et indtryk af, om det er et firma, som du vil benytte dig af. Hvis du gerne vil læse mere om tømrerarbejde, så læs mere her.