Få hjælp til at holde overblik over hele din flåde

Som virksomhedsejer er det svært nok at holde overblik over alle sine medarbejdere. Endnu sværere bliver det at holde overblik, hvis man styre en virksomhed der kræver at man har mange biler kørende på samme tid.

Det kan være alt lige fra en transport- til en form for budservice. Flere og flere former for virksomheder bruger i dag biler til at komme rundt. Både som en kernedel af virksomheden, fx en taxa service, eller blot en mindre del af virksomheden, som fx når ens håndværkere skal til og fra deres kunder.

Under alle omstændigheder kan det være rart som virksomhedsejer at kunne have en form for overblik over hele sin flåde, så man også kan holde øje med om ens virksomhedsbiler faktisk bliver brugt til det de er beregnede til.

Med Live GPS får du ikke kun overblik

Live GPS tilbyder ikke kun topmoderne GPS tracking og GPS-overvågning, men giver dig også mulighed for en række andre avancerede funktioner. Det kan være alt lige fra overvågning af de forskellige bilers brændstofs forbrug og muligheden for at slukke bilens motor med et enkelt klik, ligegyldigt hvor bilen skulle befinde sig i verden.

Med denne form for fuld kontrol direkte fra din computer eller tablet, kan du optimere dine chaufførers kørsel, og du kan være sikker på at du får alt det får pengene som du gerne vil have. Du bliver til sendt data om dine chauffører alle 365 dage om året. Du kan også til vælge at modtage notifikationer direkte til din mobil når et af dine køretøjer har behov for service, og kan på Live GPS’ platform holde overblik over hvilke service udgifter der vil medfølge af dette.

Med Live GPS kan du holde øje med selv de mindste detaljer, som fx temperaturen i dine køretøjer.

Du kan selvfølgelig også holde øje med de mere vigtige ting. Du kan fx modtage en sms/e-mail notifikation ved fartoverskridning, ud- eller indkørsel af opsat geofence eller sabotage.

Optimer og beløn chaufførernes kørsel

Nu større overblik du kan have over din flåde, desto nemmere bliver det også for dig at optimer de individuelle chauførere og på længere sigt derved gøre din virksomhed bedre og dine kunder mere tilfredse.

Med Live GPS kan du streame direkte fra køretøjerne, og kan på denne måde sikre sig at alt går som det skal. Er du leder af en taxaservice el.lign., kan dette også være en god måde hvorpå du kan tjekke op på chaufførernes kundeservice og bruge disse observationer næste gang du skal tage en snak med dem, om hvordan de gør det på jobbet.

Du kan også direkte fra din telefon, tablet eller computer belønne dine medarbejdere for godt arbejde, for på denne måde at tilskynde til både en mere sikker, men også mere miljøvenlig kørsel, og på denne måde give dem noget motivation, for at foretage det gode arbejde.

Lyder Live GPS som systemet du mangler til din virksomhed, så kan du finde meget mere information på deres hjemmeside https://livegps.dk/flaadestyring/.