Få et kursus i PowerShell med stort udbytte

Du kan få et kursus som har gennemarbejdet materiale og som er yderst anvendeligt til netop din position. Det vil give dit ekstra kompetencer til netop de områder du har brug for. Med disse to kurser i PowerShell får din virksomhed mulighed for at sætte et præg på indholdet så det bliver tilpasset på bedste vis til de behov i måtte stå med. Der tales om hvilket indhold i ønsker med en af de dygtige instruktører så i sammen finder en god løsning.

 

Gode lokaler og optimale forhold

Det er nemt at tage kursuset, fordi kursuslokalerne ligger centralt i København. Du vil blive budt velkommen i lyse lokaler med det rette IT-udstyr. Der er i bygningen tre terrasser som du kan benytte når du skal have noget luft imellem lektionerne. Med disse kruser får du både tilfredshedsgaranti og afholdelsesgaranti så du er sikret at kurserne lever op til de ønsker du måtte have. Der vil i kursusets forløb være opgaver som gør at du vil få hænderne ned i det det drejer sig om. Alt materiale til alle kurser er gennemarbejdet og af den bedste kvalitet. Undervisererne i disse kurser er dygtige og certificerede instruktører. Du vil altid møde venlige mennesker som står til rådighed med gratis rådgivning.

Hvilke muligheder har du for at tage et kursus

 

Du har mulighed for at tage to forskellige kurser i PowerShell. Det første kursus er, ”Automating Administration with Windows PowerShell”. Det er et fem dages kursus hvor du lærer de fundamentale kompetencer i programmet. Du vil lære at administrer og automatisere forskellige udfordringer med Windows servere. Du vil få kendskab til opbygningen af PowerShell og dermed kunne arbejde videre derfra. Det andet kursus varer tre dage. Det er en opfølgning til det forrige kursus. I dette kursus vil du viden om scripts i PowerShell og lære forskellige funktioner