Et valg mellem billig USB og en kasse sodavand?

Hej blog venner!

Billig USB eller en kasse sodavand? Det var valget  da jeg skulle have udbetalt min løn nede fra tankstationen den 31. marts i år..Sodavandene var beregnet som mit bidrag til en elevfest for klassekammeraterne på skolen men inderst inde vidste jeg godt, hvad det ville ende med – jeg havde nemlig brug for adgang til billig USB teknologi – en kasse sodavand kan man altid få fat i.

Jeg havde nemlig fået fingre i en skoleprøve fra sidste år, jeg skulle ha’ kopieret. Man er vel lidt doven og selv om det er forkert, så var jeg så meget bagud med mine opgaver for tiden, at jeg reelt ikke havde andet valg, hvis jeg skulle undgå at skolen snakkede med mine forældre.

I dag ved jeg at målet ikke altid helliger midlet, men nogle gange er det bare svært at få tingene i balance.

Billig USB? Er det falsk tryghed?

Jeg havde dårlige erfaringer med de billig varianter af USB stik, dengang teknologien bag disse USB stik var ny og ikke så populært hos de almindelige PC brugere. Man vidste godt, hvad en floppydisk var,men det forholdt sig temmelig anderledes med de små USB stik, som kunne forsvinde på ens skrivebord, uden at man havde lavet andet end at kigge på skærmen et par minutter eller været ude efter kaffe.. (som regel sad det omme bag i desktop-PC’en, hvor man havde både gemt og glemt det).

Hen ad vejen blev USB teknologien accepteret, priserne faldt og folk “omfavnede” mulighederne og alt det sjove der fulgte med de populære men ikke altid super anvendelige USB-gadgets, der blev udviklet meget hurtigt efter.

Mvh Lars Cheatz, 10B, et sted i Århus