En tur i egen sauna kabine derhjemme?

Der findes ikke ret mange ting, som jeg er lige så vild med, som jeg er med en tur i sauna. Jeg kunne rigtig godt tænke mig min egen sauna, men jeg har aldrig rigtig lige haft hverken plads eller penge til det. Nu har jeg endelig fået pladsen til det, og nu håber jeg så snart også at jeg har pengene til det. Jeg har set et sted, at man kan få en billig infrarød sauna online. Det kunne jeg rimelig godt finde på. Jeg ved også allerede hvor jeg gerne vil have den stående. Den skulle helt sikkert stå enten inde i mit soveværelse, så jeg kan vælte ud af sengen og så lige direkte derind. Eller skulle den stå inde i badeværelset, eller lige udenfor, så jeg kan tage et iskoldt bad, og så hurtigt derind, og så ud i badet igen. Hold op manner, jeg bliver helt vild bare ved at tænke på det.

Så er det weekend her lige om lidt, og jeg har faktisk ikke rigtig lavet nogen planer for weekenden endnu. Jeg kan ikke rigtig magte at tage ud her i weekenden, så jeg regner med at det bare bliver en stille og rolig weekend derhjemme på sofaen. Det kan jeg også rigtig godt lide, så I skal såmænd ikke have ondt af mig. Det ville være spild af søde og rare tanker, så gem dem bare til en anden.

Vil også gerne lige ønske jer en rigtig dejlig weekend. Jeg krydser fingre for at vejret bliver som I vil have det.