Er du på udkig efter frækt lingeri?

Frækt lingeri er lidt en bred definition. For nogle er det en integreret del af undertøjsskuffen, mens det for andre forbindes med noget vovet og nærmest grænseoverskridende. Desuden findes der mange forskellige former for lingere. Frækt lingeri tæller således både gængse bh’er og trusser men også hofteholdere, bodystockings, korsetter, stockings, catsuits og stay-ups. Hvornår noget kan kaldes frækt er jo i høj grad også en smagssag. Hvad end du er på udkig  efter frækt lingeri til dig selv eller som en gave til en du holder af, så kan du finde et af Danmarks største og flotteste udvalg af frækt lingeri lige her.

bra-362805_960_720

Når du skal købe frækt lingeri som gave

 

At købe frækt lingeri i gave til for eksempel din kæreste, er en lidt modig beslutning.  Alt efter hvor længe i har kendt hinanden, hvordan jeres forhold er etc. selvfølgelig. Fordi du godt kunne tænke dig at se din kæreste i et sæt lækkert, frækt lingere, er det jo ikke sikkert hun vil føle sig tilpas i det. Så stort med at spørge dig selv hvilken type hun er? Hvad vil klæde hende og hvad ville hun blive glad for at få i gave? Selvfølgelig skal det jo også være noget lingeri som du selv synes er frækt eller pænt. Da langt de fleste kvinder jo bruger trusser og bh til hverdag, så kan det godt være det er i den genre du skal starte – i  hvert fald hvis det er første gang du er ude og købe frækt lingeri i gave til hende. Sørg for at have styr på hvilken størrelse hun bruger – både i over og underdel. De færreste kvinder  finder det særligt flatterende, hvis kæresten ikke engang kan ramme rigtigt med størrelse på hendes krop og dens attributter.

 

Sådan finder du det helt perfekte frække lingeri til dig selv

 

Ønsker du at spice tingene lidt op i soveværelset eller måske bare at imponere din nye fyr? Så er frækt lingeri den perfekte løsning. For at det får den ønskede effekt, er det dog vigtigt at du selv føler dig tilpas i dit nyindkøbte lingere.   Det kræver først og fremmest at pasformen er rigtig og matcher din kropstype. Det kræver også at materialet udover at være sexet også føles behageligt for dig at have på, så du ikke føler at det strammer eller kradser.  Tænk også over farvevalg. Hvis du er mørk i huden går langt de fleste farver til dig, men er du meget lys kan farver som for eksempel stærk rød få dig til at se meget bleg ud. Hvis du føler dig en smule bekvemt ved at købe frækt lingeri i en fysisk butik, så findes der heldigvis et rigtigt stort udvalg på nettet på diverse webshops. Så kan du i ro og fred sidde hjemme foran computeren og kigge hele udvalget igennem, og på den måde finde den slags lingeri der passer til dig og den type du er.