Det skal du vide om hæve sænkeborde

Et hæve sænkebord er genialt til dig, der både kan lide at stå op og, men som også har brug for at sidde. Derudover kan bordet tilpasses stolen samt din højde, så du får en meget bedre arbejdsstilling. Det er nemlig vigtigt, at alle kontorer har de rette møbler, så I undgår forkerte arbejdsstillinger. Læs mere om bordet nedenfor.

 

Vælg kontormøbler med omhu

At vælge kontormøbler kan i mange sammenhænge godt være en omfattende proces. Hvis det er offentlige kontorer i virksomheder, er det især vigtigt, at møblernes kvalitet stemmer overens med den arbejdstid, I bruger på kontoret. Det er nemlig sådan, at der er en række væsentlige betingelser, når det kommer til at vælge de helt rigtige kontormøbler – blandt andet kontorborde. Du må nemlig sørge for, at jeres virksomhed ikke går ned på kvalitet. Kvalitet er ofte forbundet med høje prisklasser, men til gengæld er du sikker på, at ingen får dårlig ryg.

 

Socialretshjælpen har blandt andet fået en arbejdsplads foræret af en virksomhed, hvor de blandt andet har fået foræret et moderne og hvidt hæve sænkebord – det kan du læse mere om her. Hæve sænke bordet er genialt til mange forskellige arbejdsstillinger, så du ikke sidder i den samme position hele dagen. Derudover kan du med fordel vælge et bord, der netop passer til dine behov. Bordene findes nemlig i forskellige varianter og designs. Funktionen er den samme på alle modellerne, men til gengæld laves de i forskellige varianter med priser herefter.

 

Et bord efter dine behov

 

Du kan som sagt helt selv afgøre, hvilket bord, der passer til dig. Hvis I er en virksomhed, hvor hver enkelt medarbejder har forskellige behov, behøver I nødvendigvis ikke tage udgangspunkt i hver enkeltes behov og bestille møbler derefter. Et hæve sænkebord er netop velegnet til alle, eftersom der er mulighed for både at hæve og sænke det alt efter højde og arbejdsstilling. Derfor skal I blot tage stilling til design og ikke mindst pris og kvalitet, der som oftest går hånd i hånd.

 

Men hvorfor skal du overhovedet investere i et hæve sænkebord? Det skal du netop, da det er ret vigtigt, man sidder ordentligt ved et skrivebord. Det er mange timer, hvilket i sidste ende kan give både dårlig energi, arbejdsindsats og ikke mindst fysiske skavanker, hvis møblernes ergonomi ikke er tilfredsstillende. Der for bidrager bordet til, at alle medarbejdere automatisk får en sundere arbejdsstilling og dermed bedre velvære.