4 gode grunde til at bruge LED skilte i din markedsføring

Der er rigtig mange muligheder når det kommer til at markedsføre dit produkt, din butik, din serviceydelse osv. Men hvilke muligheder skal man vælge, hvor tjener man sine penge hjem osv. Spørgsmålene er mange.

Der er nemlig masser af muligheder for at vælge kanaler når man skal markedsføre, og det handler ofte om at ramme den rigtige målgruppe på meget få sekunder.

Hvorfor vælge LED skilte

Hvis de bliver brugt korrekt så er LED skilte et utrolig godt supplement til din markedsføring. Herunder får du de 4 bedste grunde til at bruge LED skilte i markedsføringen.

Øget salg

En stor undersøgelse har vist at fysiske butikker, med den rette brug af LED skilte, kan øge deres salg helt op til 15%.

Billigt alternativ

Rykker du en annonce i avisen, reklamerer i radioen eller andre medier koster det rigtig mange penge hver gang. Med LED skilte kan du løbende skifte annoncer og andet. Sammenlagt med skiltets lange levetid giver det dig en meget lav pris pr. annonce, reklame eller kampagne.

Blikfang

LED skilte giver et rigtig godt blikfang som fanger dine kunder nu og her, visuelle kanaler er altid gode til at skabe opmærksomhed, og med LED skilte har du rigtig mange muligheder for at lave flotte og kreative annoncer.

Fleksibilitet

Et LED skilt giver dig en enorm fleksibilitet og kan tilpasses her og nu, uden det koster noget. Det kan f.eks. være en fordel hvis din målgruppe varierer efter ugedag, tidspunkt på døgnet eller andet.

Miljøvenlig reklame

Vi kommer ikke udenom at vi lever i en tid hvor der er fokus på klima, miljø og bæredygtighed.

Forretninger der udviser hensyn til dette oplever ofte at få kunder alene af den grund. LED skilte er i takt med teknologien blevet utroligt bæredygtige og bruger minimale strøm ressourcer.
Du sparer derfor også mange penge på dit marketings-budget ved at bruge LED skilte frem for traditionelle skilte, foldere osv.
De fleste LED skilte har en levetid på mange år, og de støjer ikke og er nemme at betjene.

Få hjælp til at vælge og designe LED skilte

Der er et stort udvalg af LED skilte på markedet og det kan være svært at vælge det der passer helt perfekt til dit formål, så hvorfor ikke designe det selv.
Du kan nemlig nemt selv designe billige og flotte LED skilte, men som med alt andet reklame og markedsføring handler det selvfølgelig om at fange den rigtige målgruppe på det rigtige sted.
Du kan derfor også altid få rådgivning og hjælp til både at vælge dit skilt og designe de annoncer eller kampagner du vil bruge sammen med dit skilt.
Det kan ofte være penge der er givet godt ud, når skiltet i sig selv ikke skal betales igen og igen hver gang du vil lave en ny reklame eller fange en anden målgruppe så kan du med fordel bruge pengene på at få rådgivning eller hjælp til hvordan du skaber det mest effektive blikfang.