Beskyt dig selv imod onde øjne med F-Secures Freedome VPN

At beskytte sig på nettet er blevet et vigtigt element i det at surfe rundt på det. Alle kigger dig over skulderen ligegyldigt på hvilke sider du befinder dig, om det så er Facebook, din mailserver eller mere snusket indhold. Staten er særligt en af de store spillere der har megen interesse i at se hvad du foretager dig, og om du søger på ting de ikke synes er OK. Derfor kan det være rart at beskytte sig imod disse onde øjne med en VPN fra F-Secure kaldet Freedome. En VPN slører din IP-adresse, så det på observatorens skærm ser ud som om du befinder dig et andet sted end du reelt set gør, hvilket gør det ekstremt svært at overvåge din internetfærden.

Det gode ved Freedome er at det er ekstremt simpelt at sætte op for den almene internetbruger, og så er det til gengæld meget brugervenligt. Deres sikkerhed er i top og de søger for at ingen kan følge med i hvad du foretager dig, når du er logget på internettet. En længere anmeldelse af F-Secures Freedome VPN kan læses her.

 

Tag din data tilbage med Freedome

Ved ikke at kunne følge med i din færden på nettet, sætter du også en automatisk stopper for at diverse danske og udenlandske selskaber som Google sælger dine oplysninger til annoncører. Du har alt andet lige prøvet at søge på f.eks. et par flybilletter, hvorefter de eneste reklamer der popper op er reklamer for netop flybilletter. Dette kan lade sig gøre ved at tracke din data og sælge den til netop de annoncører du modtager reklamerne fra. Freedome hjælper dig netop med dette problem, igennem deres sløring af din internet færden.